Web Analytics
Kedai aksesori telefon shah alam
<

Kedai Momax Phone Accessories

Gadget Dva Setia Alam - 151 Photos - Phone/Tablet - No.53-GF, Jalan Setia Perdana BC U13/BC, Setia Alam 40170 Shah Alam Selangor., 40170 Shah Alam, Malaysia

Image may contain: people standing

Kedai dia nama Gila Gadget. Kalau korang berada di Shah Alam, kedai Gila Gadget di setentang dengan Menara U, MSU di seksyen 13 Shah Alam.

Dah datang jalan-jalan kat Shah Alam tu, jangan lupa singgah MR Gadget-X. Ni info kedai untuk korang.

From a humble beginning, we have expended to 3 other branches, Setia Alam, Klang and also Sunway.

No photo description available.

No photo description available.

Kedai Gila Gadget ni turut menjual pelbagai aksesori telefon yang murah-murah dan berkualiti. Rambang mata weh tengok aksesori phone yang banyak tu.

SHAH ALAM

GadgetWorld666 gadgetsworld666

Kedai Repair Phone Terbaik Shah Alam dan Klang

Super Gadget Shah Alam Sek 7

Repair Smartphone Shah Alam

... Photo taken at Kedai Ustaz by PYeong on 3/9/2018 ...

चित्र में ये शामिल ...

Jom serbu MR Gadget-X kat Shah Alam, boleh dapat aksesori smartphone yang murah-murah. Barang percuma pun ada. Jangan lupa tekan like Facebook MR Gadget-X ...

Header image for the site

... Photo taken at Kedai Ustaz by PYeong on 3/9/2018 ...

Jom serbu MR Gadget-X kat Shah Alam, boleh dapat aksesori smartphone yang murah-murah. Barang percuma pun ada. Jangan lupa tekan like Facebook MR Gadget-X ...

Header image for the site

Home

Gadget Dva Setia Alam

Keadaan kedai sangat sibuk maklumlah hari cuti ramai yang mengambil kesempatan untuk membeli aksesori telefon bimbit. Pelbagai golongan peringkat umur ada ...

Ground Floor shop, Alam Avenue, Padang Jawa Seksyen 16, Shah Alam For Rent, Property, Rentals on Carousell

Image may contain: text

Kebelakangan ini kedai Ustaz menjadi sebutan di laman sosial kerana dikatakan menjual aksesori smartphone seperti tempered glass, casing, kabel pengecas ...

Selepas ini tak perlu lah kolin ke kedai-kedai yang suka membohong bila nak beli cover atau aksesori handphone yang dah sah-sah datang dari China tu.

Photo taken at Kedai Ustaz by Asyraf F. on 12/1/2017

Ahmad Repair Handphone Shah Alam 0126722213

... Gadgets World 666 Map

Kedai Ustaz Mini Documentary

Bagi anda yang berada di sekitar Lembah Klang,Perak dan Penang dan ingin mencari aksesori smartphone dengan harga borong dan berpatutan di pasaran ...

Kereta Sewa PJ menawarkan perkhidmatan kereta sewa di PJ, Kelana Jaya, Puchong, Subang dan kawasan sekitar.

Image may contain: one or more people

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم ALhamdulillah... ❤💋❤💋 TQ QUSTOMER ❤💋

IPhone Murah Shah Alam, Telefon Bimbit, iPhone, iPhone 6 series di Carousell

Kedai Ustaz ShahAlam

2 Sty Inter Shop Office Office for sale in Shah Alam, Selangor | iProperty

Header image for the site

Kedai aksesori telefon (Ustaz) ~ murah bagi tau kawan :)

Quick Series QI Wireless Charger

Huawei Super Charge Cable (AP71) [HW-050450C00] - White With Purple

Photo taken at Kedai Ustaz by Syaharudin S. on 12/21/2018

(IMG:http://1.bp.blogspot.com/-jNYGQ7Q7eo8/VnbxeB82FoI/AAAAAAAACb8/SRsb8ayMnIU/s1600/DSC_2051.jpg)

Simple way to help your child shine.

3° 9' 10.739" N 101° 32' 53.722" E

Gila Gadgets Shah Alam bukan sahaja boleh membaik pulih smartphone android dan iphone bahkan boleh repair iPad juga. Jika iPad milik anda retak, ...

All range of In Car Entertainment Available Here

Pelbagai jenis casing dijual di kedai Ustaz dengan harga serendah RM5. Semua jenis model dan jenama telefon ada. Boleh dikatakan terlalu banyak sampai tak ...

Apa beza locked set dengan telco lock❓❓ -------

Lagipun staf Gila Gadget ni mesra alam. Borak macam dah lama kenal hahaha. Antara masalah telefon yang boleh dibaiki di Gila Gadget ni adalah seperti LCD ...

Pelbagai Aksesori smartphone dijual disini.

Kedai Repair Phone Terbaik di Senawang & Seremban

Huawei Super Charge Powerbank 10000mAh [AP09S] (Graphite Black)

0 replies 4 retweets 2 likes

Image

PROMOSI TERHEBAT‼ ‼ ‼ . Ada tinggal beberapa pcs shj ni adik

Photo taken at Kedai Ustaz by Azy H. on 6/21/2017

Pagi yang mencari aksesori telefon tetapi mempunyai bajet yang ketat inilah tempatnya. Terima kasih kedai Ustaz.

Oh Gila Gadget ni bukan fokus on repair iPhone je, malah semua jenis phone dorang boleh baiki. Kedai Gila Gadget ni turut menjual pelbagai aksesori telefon ...

Kedai Aksesori Telefon Murah Di Batu Pahat

WOW ...

1551039892?v=1

Photo taken at Kedai Ustaz by Syaharudin S. on 10/14/2018

so aku trus la ke rak utk Sony Xperia Z3.

4 Sold Apple iPhone 8 Plus 8+ 64GB 256GB, Local Malaysia set 1 year warranty

1 reply 2 retweets 7 likes

Photo of Foto Impian Jaya - Shah alam, Selangor, Malaysia

Kompleks PKNS Shah Alam Anda ingin mencari pelbagai jenis aksesori telefon atau gadget dengan harga yang

Assalamualaikum, Warga Shah Alam, Admin nak minta tolong korang pakat follow kedai gadget (

Original Huawei micro usb andriod phone cable 2A fast charging & data transfer 2.0A Nova

NinJa Z The Lowest Price Mobile Accessories Shop @ Bandar Puteri Puchong

Kompleks PKNS Shah Alam: Address, Phone Number, Kompleks PKNS Shah Alam Reviews: 3.5/5

so aku trus la ke rak utk Sony Xperia Z3.

Pic Credit to blog : fazlizainul.wordpress.com

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم SABTU 04 MEI ❤❤❤ TQ CUST Store LZ Supply &

Image may contain: phone

Photo Gallery

FREE AKSESORI > CONDITION 9/10 CUN > RM450 ONLY . HTTP://WASAPP.ME/60137476638 -GMK HQ HTTP://WASAPP.ME/60129086638 -GMK SHAH ALAM .

Replacement Battery Xiaomi Mi Note – Taman Permata

Shop Safely Tip:

Photo Gallery

Aksesori Telefon Murah Di Batu Pahat

Gallery

Photo Gallery

Http://wasapp.me/60129086638 -gmk shah alam http://wasapp.me/60137476638 -Gmk Hq

Min nak kongsi satu info macam mana nak beza telefon takpernah dan

Jumlah ...

Image may contain: indoor

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم Store LZ Supply & Services dan SALAM Aksesori Telefon @ Tingkat

Jom beli Pemborong Aksesori Telefon Murah Di Batu Pahat

Set Komputer Murah Shah Alam

Nak monopod, wide lens, usb wire, flash usb, keyboard dan segala yang berkaitan dengan telefon bimbit dan komputer ada kat sini.